Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія почала використовувати новітні танки Т-14 Армата
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала використовувати новітні танки Т-14 Армата

Російський пропагандист стверджує, що в Україну відправили сучасні танки Т-14 "Армата", які тільки у 2021 році поступили на озброєння у РФ.

28 грудня 2022, 16:00 comments14598
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія почала використовувати новітні танки Т-14 Армата

Російський танк Т-14 "Армата". Фото з відкритих джерел

Російська армія, яка почала війну проти України майже не використовувала новітніх розробок, проте, через постійні поразки РФ може змінити свою позицію. За словами російського пропагандиста в Україну вирушили новітня розробка РФ  танки Т-14 "Армата". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

ЗСУ з початку осені все більше тисне на російських окупантів. Українська армія звільнила сотні населених пунктів на сході, а також на півдні. Тому Росія окрім використання старої техніки часів Другої світової війни може почати використовувати нову техніку, яка тільки у 2021 році була поставлена на озброєння.

Т-14 є новітнім бойовим танком російської армії та одним із кількох сучасних видів зброї, які російська оборонна промисловість продемонструвала за останні роки.

Поки невідомо, чи Т-14 "Армата" бере участь в реальних бойових діях в Україні, проте більшість аналітиків скептично ставляться до цього, адже на опублікованих матеріалах видно тільки перевезення російських танків. Можливо це чергова російська пропаганда.

Росія почала розробку танка Т-14 у 2016 році. Станом на 2021 рік на озброєнні у РФ є 35 одиниць цієї військової техніки, а по контракту планується поставити ще 145 танків. Головне озброєння танка це 125 мм гармата, також Т-14 "Армата" захищений подвійною бронею.

Будемо чекати підтверджень від ЗСУ про знищення нових російських танків Т-14 "Армата" з тимчасово окупованих територій України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рідкісну танкову дуель українських військ з російськими. Відповідне відео потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про українських військових, які затрофеїли один з найвідоміших танків Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ПТНПНХ

28 грудня 2022, 17:13

Буде робота для Джавелінів наших ЗСУ. Рекомендація : положіть в вашу Армату побільше чорних пакетів для рашистських чмобіків.


Новини