Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія почала частіше бити по Україні "Оводами": що це означає та що відомо про цю зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала частіше бити по Україні "Оводами": що це означає та що відомо про цю зброю

Росіянам вдалося модернізувати цей тип старих ракет

28 квітня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники тепер все частіше  використовують для ударів  по українським містам  ракети типу Х-59 класу "повітря — земля" ("Овод"), повідомив в ефірі телемарафону  спікер  Повітряних сил Ілля Євлаш. Ще  спостерігають  активне використання  ворогом модернізованого варіанту цих ракет Х-69.

Росія почала частіше бити по Україні "Оводами": що це означає та що відомо про цю зброю

РФ модернізувала свої ракети (фото з відкритих джерел)

"Останнім часом ворог почав активніше використовувати ракети Х-59/Х-69 для того, аби уражати різні об'єкти наші інфраструктурні", — повідомив речник Повітряних сил.

Як стверджує Євлаш, Х-69  майже  не відрізняється за характеристикою від старішої версії Х-59. Але Х-69 має більшу дальність.

Представник  Повітряних сил прогнозує, що нападник і далі  продовжуватиме  завдавати загарбницькі  удари  по  нашій країні.

"Основна ціль ворога — це повне знищення нашої країни, виведення з ладу нашої інфраструктури, завдання нам максимальних збитків", — завершив   Ілля Євлаш.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на передовій. Становище на фронті  є дуже важким, існує  чимала проблема, що полягає в  дефіциті людського ресурсу. Про це  повідомив командир другого штурмового батальйону 3-ої ОШБр Дмитро Кухарчук.

Як стверджує  військовий, якщо до цього була  проблема нестачі артилерійських снарядів,  систем  ближнього і дальнього ураження, в бронетехніці, то тепер бракує  людського ресурсу. 

Також "Коментарі" писали про те, що Росія підготувала нову зброю для фронтуМіністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив, що на фронті в Україні з’являться комплекси С-500. При цьому, як відзначив Петро Черник, за допомогою цих комплексів ворог зможе вести повноцінну боротьбу із американськими винищувачами F-16, на які очікує Україна.
  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

28 квітня 2024, 21:19

Он будет использховать все,дабы выиграть..иначе рухнет режим.Наша задача ,помочь ему рухнуть..только боюсь с трусливым западом это будет нелегко..но мы стараемся!


Новини