Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дуже важка ситуація: командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на передовій
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже важка ситуація: командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на передовій

Раніше велика проблема полягала в артилерійських снарядах, в системах ближнього і дальнього ураження, в бронетехніці, зауважив Дмитро Кухарчук

28 квітня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

Становище на фронті  є дуже важким, існує  чимала проблема, що полягає в  дефіциті людського ресурсу. Про це  повідомив командир другого штурмового батальйону 3-ої ОШБр Дмитро Кухарчук.

Дуже важка ситуація: командир з 3-ї ОШБр розповів про велику проблему на передовій

Дмитро Кухарчук (фото з відкритих джерел

"Сили оборони України ситуацію стримують, але насправді ситуація дуже важка. Я думаю, що ви самі бачите, як оновлюється карта DeepState, і бачите, яка кількість українських територій просто знищується. Вона знищується разом із цивільними людьми, разом із військовими. Ми стоїмо, але є велика проблема", – сказав він під час  ефіру на телеканалі "Ми – Україна".

Як стверджує  військовий, якщо до цього була  проблема нестачі артилерійських снарядів,  систем  ближнього і дальнього ураження, в бронетехніці, то тепер бракує  людського ресурсу. 

"Дуже сильно сподіваюся, що закон про мобілізацію це змінить, але ще треба почекати, поки він повноцінно вступить у дію, і прийдуть нові люди, які допоможуть нам стримувати наступ противника і йти у контрнаступ", – підсумував  Дмитро Кухарчук.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те як змінюватиметься ситуація на фронті найближчим часом. За даними Інституту вивчення війни (ISW), низка американських чиновників відновила обговорення ідеї "заморозити" лінії розмежування там, де вони є, пояснюючи, що останнього масштабного пакету військової допомоги Україні від США навряд чи вистачить для звільнення всіх окупованих територій РФ. А видання "Financial Times" не виключає, що Адміністрація Джо Байдена може вимагати від Києва результатів на полі бою, щоб виправдати перед листопадовими виборами допомогу ЗСУ. Ситуація на фронті, тим часом, погіршується для нас, що визнав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, акцентуючи увагу також на тому, що росіяни атакують об'єкти енергетичної інфраструктури. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 квітня 2024, 20:28

У вас 4/5 діючих військових далеко від фронту - блатні? Вам "Товстим" ненавчені салаги "Тонкі" потрібні, щоб ховатись за ними? Ті 4/5 відточували 2,5 роки свою майстерність для чого, загороджуваний загін? Ви ж відходили на підготовлені рубежі, їх вам Мустафа Найєм будував, як укриття ТЕЦ? А як ваше командування приймало це, очі за відкатними грошима не бачили браку? Ви вже на яку за рахунком підготовлену позицію відійшли? Кажіть правду, досить цирку! Мало вам корупції в тилу, ви вже всю передову в нею занурили? Чому у Суровкіна все вийшло? Що з вами не так? Слава гнилому!


Новини