Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія окупувала новий населений пункт на Донеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія окупувала новий населений пункт на Донеччині

Армія Росії захопила село Нетайлове, яке вперше потрапило під окупацію ще в 2014 році.

27 травня 2024, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські сили продовжують проявляти активність на фронті, зокрема у Донецькій області. Як повідомляє ресурс DeepState, окупантам вдалось захопити населений пункт Нетайлове на Донеччині.

Росія окупувала новий населений пункт на Донеччині

Російські окупанти. Фото з відкритих джерел

26 травня аналітики DeepState вказали, що росіяни йдуть в активні штурмові дії та мають частковий успіх поблизу кількох населених пунктів.

"За сьогодні ворог проявив значну активність в районі Очеретиного. Кацапи проводили штурмові дії в бік Соколу та біля Новоолександрівки, мали частковий успіх. Північніше Уманського атаки відбито", — йдеться у звіті DeepState.

27 травня ресурс DeepState оновив свої дані та повідомив нові просування армії РФ, зокрема і про окупацію російськими силами українського села Нетайлове Донецької області.

"Ворог просунувся біля Солодкого, Новомихайлівки, Соколу, Очеретиного, Новоолександрівки, Часового Яру, в Берестовому та окупував Нетайлове", — повідомив аналітичний ресурс.

Нетайлове – це українське село в Донецькій області з населенням понад 1000 людей до початку війни. Нетайлове вперше потрапило під окупацію на початку 2014 року, проте 23 липня того ж року було звільнене у ході проведення АТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський військовий експерт заявив про перетин Україною червоних ліній, які сформувала Росія. Таким чином, українські сили вкотре показали, що Росія блефує використовуючи погрози з застосуванням ядерного шантажу.

Також "Коментарі" писали, що українські військові відреагували на російський удар по цивільному об'єкту в Харкові. За їх словами мета Росії не змінилась і полягає у знищенні України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини