Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт США: Україна перетнула червоні лінії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт США: Україна перетнула червоні лінії Росії

Україна вкотре доводить, що ядерні погрози Росії, це лише черговий шантаж та спроба залякати українських партнерів під час війни.

26 травня 2024, 14:53 comments2718
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський експерт з питань безпеки Філліпс О'Браєн проаналізував атаку українських безпілотників по радіолокаційній системі відстеження балістичних ракет у Росії, яка за його словами перетнула російські червоні лінії. Військовий експерт США пояснює, що Україна демонструє, що Росія не буде використовувати ядерну зброю, якою шантажує світ.

Військовий експерт США: Україна перетнула червоні лінії Росії

РЛС "Воронеж-ДМ". Фото з відкритих джерел

Філліпс О'Браєн вказує, що атака та реакція на радіолокаційну систему показує, як "дивно" інтерпретують цю війну Україна, її союзники та Росія. Україна завдала удару власною зброєю по стратегічному військовому об'єкту ядерного попередження "Воронеж-ДМ" на території РФ, який також здатен відстежувати ракети та інші засоби атаки якими українські сили атакують, зокрема над Кримом та іншими частинами України.

За його словами, атака викликала шквал критики серед тих, хто боїться ядерного удару від РФ. Ці люди казали, що такі дії підштовхують Росію до застосування ядерної зброї. Проте Філліпс О'Браєн наголошує, що "українців не хвилює ядерний удар Росії", адже вони не вірять у нього і постійно перетинають червоні лінії Кремля, вкотре демонструючи безпідставний шантаж Росії.

"Це показує, наскільки безглуздими є постійні російські ядерні загрози. Росія не може дозволити собі застосувати проти України ядерну зброю, і Україна це знає", — наголошує військовий експерт.

О'Браєн вказує, що Росії доведеться посилити свої протиповітряні сили, адже Україна може атакувати будь-який об’єкт у РФ. Крім того, військовий експерт запитує, "де російська ППО", якщо українцям так легко вдається атакувати стратегічні ядерні об’єкти в Росії.

Американський експерт з питань безпеки також зазначає, що такі атаки демонструють здатність України завдавати ударів по Росії, навіть без змоги це робити американською зброєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медведєв вкотре пригрозив світовою війною з застосуванням ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали про критика Кремля, який прогнозує Україні важке майбутнє з втратою міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 травня 2024, 14:24

Українці і в епіцентрі не бояться ходити. Хоч всі ознаки вказують - біда: у 2013 ялинка Герег привела до провокацій і заколоту, як наслідок втрати територій; Гереги були останніми хто використовував Мрію; зерно Герег і Косюка зіпсувала стосунки з європою; Епіцентри вже кілька разів потрапляли під атаку там ще і заколот на Фюрера влаштовувався; ... Але терпілам байдуже, хоч саме юдейський Бог каже не випробовувати його та долю. Бо юдейці ці не постраждають в них гарні бункери є, домовленість з Путіним, а от терпіли ...


Новини