Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові відреагували на російський удар по цивільних у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові відреагували на російський удар по цивільних у Харкові

Росія ударами по Харкову натякає, що хоче знищити Україну та захопити усі її території, а Захід повільно реагує на агресію РФ.

26 травня 2024, 10:20 comments3985
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія 25 квітня завдала удару по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові. В цивільній будівлі перебувало близько 200 людей з яких понад 40 отримали поранення і щонайменше 12 загинуло. На російський удар по цивільних у Харкові відреагували українські військові.

Українські військові відреагували на російський удар по цивільних у Харкові

Реакція військових на ракетний удар по Харкову. Фото з відкритих джерел

Керівник Центру протидії дезінформації та лейтенант Андрій Коваленко зазначив, що після ударів по Харкову, росіяни почали активно поширювати пропаганду, що влучили нібито у склад зброї. За словами Коваленка, це чергова російська брехня, а мета Путіна щодо України не змінилась.

"Мета росії не змінилася. Удари по Харкову є свідомим геноцидом. Ключова мета путіна — знищення українського народу та окупація земель. Удари по Харкову — це натяк, що вони не припиняться, якщо Україна не сяде за стіл перемовин, що дало б можливість рф заморозити війну і накопичити сили для нової війни в потрібний момент і окупації більшої кількості наших територій", — зазначає Коваленко.

За словами лейтенанта, ключова мета Путіна це "знищення України" та приєднання її територій до РФ. Проте цьому можна протистояти достатньою кількістю зброї.

Доброволець з 24ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов вказує, що США та ЄС досі не розуміють, чому Україні потрібно допомагати у війні та не реагують на воєнні злочини Росії.

"Русня просто нація потвор, яких треба карати їхніми ж методами. Європейські та Американські лідери просто ссикливі лайноїди, які зрозуміють що нам треба допомагати, тільки тоді, коли буде гинути їх народ. А зрозуміють вони це, коли ми будемо воювати проти них, в складі рашки", — пише Бунятов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ЄС відреагували на російський ракетний удар по Харкову.

Також "Коментарі" писали, що Західні спецслужби прогнозують Україні значні територіальні втрати до кінця року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини