Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія окупувала черговий населений пункт на Донеччині: подробиці від DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія окупувала черговий населений пункт на Донеччині: подробиці від DeepState

За повідомленнями DeepState, ворог окупував Карлівку на Донеччині

31 серпня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у ніч проти 31 серпня аналітики проекту DeepState повідомили, що росіяни окупували Карлівку Покровського району Донецької області.

Росія окупувала черговий населений пункт на Донеччині: подробиці від DeepState

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Ворог окупував Карлівку, а також просунувся у Галицинівці, Стельмахівці, біля Долинівки та Піщаного. Уточнено район Червоного Яру", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – одного бажання українців протистояти путінській Росії замало. Повинна бути суттєво посилена підтримка ключового союзника Києва – США. Поки що підтримки мало – говорити про перемогу України не доводиться. Тому на Заході відкрито кажуть, що Україна програє війну, якщо США продовжать надавати підтримку повільно та нерішуче. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише AP.

Автори матеріалу зазначають, що російсько-українська війна закінчиться так, як вирішать західні політики. США мають дозволити Україні бити ракетами в глиб Росії, адже ядерні загрози Путіна – це блеф.

"Понад 200 російських військових цілей знаходяться в межах досяжності системи ATACMS. Ці цілі включають великі військові бази, станції зв'язку, логістичні центри, ремонтні майстерні, паливні склади, склади боєприпасів і постійні штаби", — відзначають автори матеріалу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава української держави Володимир Зеленський потрапив під шквал критики з боку військовослужбовців, законодавців та військових аналітиків через стрімке просування російських військ на сході України після того, як Київ розпочав зухвале вторгнення до Курської області Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Financial Times".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини