Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія не готова до контрнаступу України: ЗМІ дізналися про подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не готова до контрнаступу України: ЗМІ дізналися про подробиці

Аналітики вказали на звільнення російського "м'ясника" Мізенцева

1 травня 2023, 08:52 comments2671
Поділіться публікацією:

Довгоочікуваний контрнаступ України видається неминучим, і те, як кожна сторона готується, красномовно говорить про їхню готовність. Росія не готова до визвольних операцій української армії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "CNN".

Росія не готова до контрнаступу України: ЗМІ дізналися про подробиці

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Видання зазначає, що до лінії фронту продовжує прибувати українська військова техніка. Рух техніки та артилерійських обстрілів не припиняється. Також лунають регулярні вибухи. Українські війська вражають життєво важливі російські об'єкти на окупованих територіях.

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що підготовка "добігає кінця", а президент Володимир Зеленський запевнив, що контрнаступ "відбудеться", але заперечив проти будь-якої точної дати початку.

Журналісти припускають, що, можливо, контрнаступ уже розпочався, але активна його фаза може бути за кілька тижнів. ЗМІ зазначає, якщо цей факт підтвердиться, він свідчитиме про переконливий показник успіху України.

За інформацією CNN, Росія не зуміла підготуватися до контрнаступу ЗСУ належним чином. Все ще відчувається нестача боєприпасів, що є великою проблемою для Москви.

У ЗМІ зазначають, що останні 72 години, можливо, найбільше видали недостатню готовність Росії. Звільнення заступника міністра оборони з тилу Михайла Мізінцева. Міноборони Росії не оголосило про його звільнення, а лише видало наказ про те, що Олексій Кузьменков тепер розпочав роботу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому все ж таки відбулися телефонні переговори Зеленського та Цзіньпіна – які від них очікування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна прощається з квітнем і входить у травень, сповнений надій (у тому числі в ракурсі майбутнього контрнаступу ЗСУ), а також традиційних погроз, пов'язаних із російською агресією. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чого, ймовірно, очікувати Україні на різних фронтах – власному військовому, фінансово-економічному, внутрішньо- та зовнішньополітичному.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини