Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія настає по всій лінії фронту: Сирський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія настає по всій лінії фронту: Сирський зробив заяву

Оперативна ситуація є складною

11 грудня 2023, 07:40 comments2136
Поділіться публікацією:

Найважче ситуація на сході України. На Донбасі російські загарбницькі війська проводять наступальні дії на всій лінії фронту. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram-каналі повідомив генерал-полковник, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Росія настає по всій лінії фронту: Сирський зробив заяву

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

"Оперативна ситуація на Сході залишається складною. Ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту. Разом із командирами, які тримають оборону на східному напрямку, детально проаналізували обстановку та розглянули варіанти подальших дій", — написав Сирський.

Він зазначив, що було ухвалено рішення для забезпечення стійкості української оборони, збереження життів воїнів та раціонального використання боєприпасів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін вкотре загрожує (за нібито "русофобію") країнам Балтії, які активно підтримують Україну у війні з РФ. Не виключено, що РФ розв'яже "гібридну війну" у Молдові, розгойдуючи ситуацію через проросійську Гагаузію (автономну територіальну освіту у складі Республіки Молдова). За Молдову може "вписатися" Румунія — країна НАТО. Чи є підстави вважати, що Кремль готовий вплинути на справжню війну з Північноатлантичним альянсом, з яким нібито воює на території України? Чи розуміють ці загрози в НАТО? Якщо розуміють – чому досі не зробили максимум, щоб зламати хребет путінській воєнщині? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки 650 днів великої російсько-української війни: які виклики тепер стоять перед Україною та партнерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/461
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини