Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія направила на Донбас спецпідрозділу: яке їм поставлене завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія направила на Донбас спецпідрозділу: яке їм поставлене завдання

Росія направила на Донбас спецпідрозділи, які мають ліквідувати бунти серед окупантів

2 лютого 2023, 17:40 comments2386
Поділіться публікацією:

Влада країни-агресора направила до Донецької області спеціальні підрозділи швидкого реагування зі складу "СОБР" Росгвардії. Про це заявив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування полковник Олексій Дмитрашковський в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляє портал "Коментарі".

Росія направила на Донбас спецпідрозділу: яке їм поставлене завдання

Спецпідрозділи РФ. Фото: Getty Images

Олексій Дмитрашковський зазначив, що основним завданням спецназівців буде ліквідація бунтів серед російських окупантів.

"Вчора стало відомо, що на Донецькому напрямку з російської сторони під'їхав підрозділ "СОБР". Це пов'язано не зі штурмовими діями, а з морально-психологічним станом військ. Цей підрозділ прибув, щоб придушувати бунти", — зазначив Дмитрашковський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупанти продовжують тероризувати Україну ракетними ударами. Черговою жертвою став Краматорськ, де під удар потрапив чотириповерховий житловий будинок. Є загиблі та травмовані. Тим часом Кремль проводить інформаційно-психологічні операції, намагаючись розтягнути українські війська, а приховано готуючи ескалацію на критичних напрямках, якими є південь та схід. Чому, бачачи все це, Захід так і не дає нам повний арсенал озброєння, що запитується, включаючи авіацію і далекобійні ракети? Як можуть події розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                                                           

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить позиція Грузії щодо війни в Україні – чому Тбілісі боїться сваритися з Москвою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини