Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія накопичує ракети: у ГУР розповіли, чи є невдовзі загроза повторення ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія накопичує ракети: у ГУР розповіли, чи є невдовзі загроза повторення ударів

У ГУР підтвердили, що справді є загроза повторення ударів, але у менших обсягах

2 листопада 2023, 11:37
Поділіться публікацією:

Країна-агресор активно накопичує ракети, швидше за все, готуючись до нових масованих обстрілів України взимку. Торішні атаки можуть повторитися, але у менших обсягах. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Росія накопичує ракети: у ГУР розповіли, чи є невдовзі загроза повторення ударів

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

В українській розвідці зазначили, що поки що Київ не має підтверджених дат, коли противник збирається знову активізуватися в нанесенні масованих ударів, тому що "час пуску залежить від живої людини". Але Андрій Юсов підтвердив, що загарбники накопичують ракети. Про це свідчать перерви у масованих атаках.

"Оскільки останнім часом ми бачимо певні перерви у масованому використанні ракетних ударів по Україні, то так, відбувається накопичення. І загроза повторення, нехай у менших обсягах, терористичних ракетних ударів держави-агресора по українській цивільній та енергетичній інфраструктурі у зимовий період зберігається", — Прокоментував Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього року Україна не лише захищатиме свою інфраструктуру від окупантів, а й відповідатиме на атаки, заявив президент Володимир Зеленський. Тим часом, наприкінці жовтня росіяни завдали удару неподалік Хмельницької АЕС, а також явно продовжать спроби знищити енергосистему України. З якими надіями та побоюваннями ми входимо у новий опалювальний сезон? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найбільша загроза опалювального сезону: які міста в зоні ризику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини