Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія може атакувати Україну новими "шахедами": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може атакувати Україну новими "шахедами": подробиці

Представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат прокоментував появу нового дрона "Шахед-149 Газа", який нещодавно презентував Іран

25 липня 2023, 11:15
Поділіться публікацією:

Наша держава має бути готовою до атак різних видів безпілотників. Зокрема, росіяни можуть атакувати Україну новим БПЛА "Шахед-149 Газа", який нещодавно представив Іран. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Росія може атакувати Україну новими "шахедами": подробиці

Шахед-149 Газа. Фото: з відкритих джерел

Речник уточнив, що в Україні були не тільки "шахеди": також не раз збивали ударний "Мохаджер-6".

"Все може він (Ред. – Іран) передати Росії, якщо на те буде... Той самий "Араш-2", схожий на крилату ракету, — про це теж йшлося. Тому треба бути готовим до таких речей, тому що безпілотники й надалі застосовуватимуться", — розповів Юрій Ігнат.

Спікер додав, що Україна також має розвивати у себе галузь безпілотної авіації ударного типу, а також засоби протидії БПЛА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москву 24 липня атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму сьогодні чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять випади Путіна та Лукашенка на адресу Польщі – яка роль приготована для вагнерівців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини