Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія хоче заборонити гривню на тимчасово окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія хоче заборонити гривню на тимчасово окупованих територіях

Українську валюту повністю заборонять, а мешканців, які зберігають гривні, вважатимуть ворогами народу.

16 грудня 2022, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

З 1 січня 2023 року Російська Федерація планує заборонити валютні операції з гривнею на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram мера Мелітополя Івана Федорова.

Росія хоче заборонити гривню на тимчасово окупованих територіях

Росія планує заборонити гривню. Фото з відкритих джерел

Іван Федоров зазначає, що російська окупаційна влада починає черговий терор українського населення на тимчасово окупованих територіях. Тепер окрім перевірки автомобілів, телефонів та того, що забирають людей в "підвали", росіяни хочуть заборонити обіг української валюти. Федоров додав, що після кожної успішної операції українських військ російські репресії проти мирного населення посилюються. 

"З 1 січня загарбники посилюють і економічний терор – забороняють обіг гривні і прирівнюють його до федерального злочину", — зазначає український чиновник.

Жителів тимчасово окупованих територій змушують здійснювати обмін гривні на російські рублі за невигідним курсом, а різницю від таких незаконних операцій колаборанти та зрадники кладуть собі в кишеню.

"Але їм варто, що в чорних мішках, в яких більшість поїде додому, кишень не передбачено", — вважає мер Мелітополя Івана Федорова.

Мелітополь вважається воротами до Криму, оскільки він розташований на перетині дуже важливих автомобільних доріг і залізничної лінії, яка з’єднує Росію з півостровом та іншими окупованими територіями України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, які "сюрпризи" залишають російські військові на звільнених Україною територіях.

Також "Коментарі" писали про Валерія Залужного, який розповів, що необхідно робити з російськими військовими та іншими ворогами України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eeeee

16 грудня 2022, 14:36

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини