Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується застосувати нові підходи під час обстрілів України, - ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується застосувати нові підходи під час обстрілів України, - ГУР

Росія активно готується до нової ракетної атаки по Україні

4 січня 2023, 10:05 comments1567
Поділіться публікацією:

Російські війська активно готуються до нового ракетного обстрілу в Україні. Під час атаки будуть застосовані різні типи ракет та дронів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький.

Росія готується застосувати нові підходи під час обстрілів України, - ГУР

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

"Вони (Ред. — росіяни) зараз намагатимуться застосувати нові підходи. Якщо їм не вистачить ракет на масовий наліт, то комбінуватимуть і високоточні ракети, і Х-22, і С-300 — особливо в прифронтових районах, і дрони-камікадзе . Ви ж бачите, як два дні поспіль росіяни їх активно використовували", — зазначив Вадим Скібіцький.

Українська розвідка фіксує факти підготовки російських загарбників до нового удару по Україні. Росіяни готують ракети для подальшого масованого удару.

У ГУР припускають, що ворог комбінуватиме кошти, щоб підтримувати темп завдання ударів по наших цивільних інфраструктурних об'єктах.

При цьому Вадим Скибицький зазначив, що розвідка на сьогодні не має даних, що росіяни не збиратимуть максимальну кількість для прориву нашої ППО – наприклад, 70 ракет, а тепер завдатимуть ударів дозовано і частіше, але по 20-30 ракет, як це було 31 грудня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — приліт по базі окупантів у Макіївці – чому сталася ударом по путінському режиму. Видання "Коментарі" розбиралося у події разом із експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: про що говорять події на фронті на початку 2023 року – чого чекати далі. Своїм прогнозом поділились експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини