Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується до кругової оборони Маріуполя: подробиці від ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до кругової оборони Маріуполя: подробиці від ГУР

Окупанти очікують активізації бойових дій не лише у Маріуполі, а й в інших містах Донбасу

4 травня 2023, 08:10 comments2446
Поділіться публікацією:

Російські окупанти готуються до кругової оборони тимчасово захопленого Маріуполя Донецької області. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів заступник начальника Головного управління розвідки МОУ генерал-майор Вадим Скибіцький.

Росія готується до кругової оборони Маріуполя: подробиці від ГУР

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Росіяни готуються до оборони Маріуполя. І не лише Маріуполя, а й інших міст. Причому до кругової оборони", – розповів розвідник.

Вадим Скибицький зазначив, що окупанти намагаються відновити інфраструктуру портів для доставки військових вантажів і стягують у захоплені міста війська для посилення оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 3 травня по Кремлю було завдано удару БПЛА. Що це було, що це означає можливі наслідки? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                                                                                                               

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини