Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується до чергової ракетної атаки: у ЗСУ розповіли, коли це може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до чергової ракетної атаки: у ЗСУ розповіли, коли це може статися

У ВСУ вважають, що найближчі 2-3 дні ракетні удари Україні поки що не загрожують

3 січня 2023, 09:57 comments2721
Поділіться публікацією:

Російська армія може готуватися до нового ракетного удару по Україні. Але найближчі 2-3 дні атаки поки що не буде. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на начальницю Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталю Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Росія готується до чергової ракетної атаки: у ЗСУ розповіли, коли це може статися

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

Наталія Гуменюк зазначила, шторм у Чорному морі не вщухає, а це говорить про те, що російським військам проблематично утримувати велике корабельне угруповання, тож зараз там 5 одиниць.

"Вони без ракетоносіїв, оскільки всі вони знаходяться в пунктах базування і там триває якийсь процес. Можливо, нової підготовки враховуючи календар і перспективи того ж Різдва, ми усвідомлюємо можливість і ймовірну підготовку до цих "скріп" черговим. Але це досить не скоро буде, тобто ще 2-3 дні, нам ракетна небезпека нам така критична з моря не загрожує", — зазначила Гуменюк.

Втім, вона попередила, що ворогом може бути застосована атака іранськими "Шахедами" і саме вночі росіяни можуть їх використовувати.

Зазначимо, за даними української розвідки, Росія має крилаті ракети на 2-3 рази для завдання потужних масованих ракетних ударів по Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як війна відобразилася на економіках України, Європи, Росії – що чекатиме у майбутньому. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тепер буде ще більше м'яса на фронт: у Росії вигадали нову "схему" для вручення повісток військовозобов'язаним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини