Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується до боїв: окупанти звозять залізобетонні конструкції ближче до "воріт" на півострів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до боїв: окупанти звозять залізобетонні конструкції ближче до "воріт" на півострів

Росіяни чекають, що невдовзі ЗСУ можуть наступати на Крим

24 листопада 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Російські війська активно облаштовують укріплення біля адмінкордону з Херсонською областю та кримським півостровом. Виготовлені блоки та конструкції звозять до міста Армянськ, що вважається "входом" на територію АРК. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ на сторінці у Facebook.

Росія готується до боїв: окупанти звозять залізобетонні конструкції ближче до "воріт" на півострів

Крим. Фото: з відкритих джерел

"На тимчасово окупованій території АР Крим активно ведуться роботи з виготовлення залізобетонних конструкцій", — йдеться у повідомленні.

У ВСУ також повідомляють, що вже готову продукцію російські загарбники вивозять у напрямку Армянська. Можливо, що ці дії спрямовані створення захисних укріплень для майбутньої нової лінії обороны.

Варто нагадати, що за даними Головного управління розвідки МОУ, російські військові готуються до активної оборони Кримського півострова і виробляють позиційні райони на півночі Джанкойського району.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міненерго дали втішний прогноз щодо світу: коли скоротиться дефіцит.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти продовжуватимуть свій ракетний терор в Україні. Втім, щоб підготуватися до такого удару, противнику знадобиться близько тижня. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник прес-служби ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Ще раніше "Коментарі" писали — Європарламент ухвалив резолюцію про визнання РФ державою-спонсором тероризму. Депутати закликали до міжнародної ізоляції Росії. Які практичні наслідки будуть у цього рішення? Яких ще ударів потрібно завдати по країні-агресору та країні-терористу, щоб та забралася з України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини