Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Україну десятками ракет: у ЗСУ розповіли про головний нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Україну десятками ракет: у ЗСУ розповіли про головний нюанс

Юрій Ігнат заявив, що Росія сьогодні атакувала Україну десятками ракет із різних напрямків

21 вересня 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

Російські війська сьогодні завдали удару по Україні десятками ракет. Пуски ракет робилися з десяти літаків Ту-95мс. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив полковник, речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Росія атакувала Україну десятками ракет: у ЗСУ розповіли про головний нюанс

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Десятки ракет сьогодні атакували нашу територію зі стратегічної авіації. Близько 10 літаків Ту-95мс завдали цього удару в кілька хвиль. За різними напрямками рухалися ракети. У багатьох областях працювала ППО", — заявив Юрій Ігнат.

Спікер додав, що варто дочекатися остаточного підрахунку, коли буде відомо, скільки всього ракет було збито.

Зазначимо, вранці 21 вересня окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Під ударом опинилися такі міста, як Київ, Рівне, Харків, Черкаси та Хмельницький. Крім цього, у деяких областях працювала ППО. Вже традиційно ціллю №1 для Росії став Київ. Відомо, що у столиці через російську атаку є руйнування внаслідок падіння уламків ракет. Вони впали у Голосіївському, Дарницькому, Шевченківському та Деснянському районах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — завершилося 15-те засідання формату "Рамштайн". За його підсумками глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що Україна потребує коштів ППО більше, ніж далекобійних ракет. А новий міністр оборони України Рустем Умеров, підбиваючи підсумки зустрічі, виділив п'ять пріоритетних для нас пунктів: протиповітряна оборона, артилерія, авіація, ВМС та бронетехніка. Він також зазначив, що було створено Capabilities Coalition (Коаліція здібностей), а партнери підтвердили зобов'язання щодо підтримки України. Які висновки можна зробити після Рамштайну-15? Що могло залишитися за лаштунками? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини