Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Україну 57 ракетами та дронами: у ЗСУ повідомили скільки вдалось знищили
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Україну 57 ракетами та дронами: у ЗСУ повідомили скільки вдалось знищили

Повітряні сили ЗСУ заявили, що Росія атакувала 57 російськими ракетами та дронами українські території. Сили ППО збили - 18 та 25 повітряних об'єктів відповідно.

24 березня 2024, 09:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У ніч на 24 березня Росія провела масовану атаку по Україні з застосуванням крилатих ракет та дронів-камікадзе. У Повітряних Силах ЗСУ повідомили про кількість запущених ворожих об'єктів РФ та скільки російських ракет та дронів вдалось знищити завдяки роботі українські ППО.

Росія атакувала Україну 57 ракетами та дронами: у ЗСУ повідомили скільки вдалось знищили

Росія атакувала Україну 57 ракетами та дронами 24 березня. Фото з відкритих джерел

За даними Повітряних Сил, Росія атакувала Україну 57-ма повітряними об'єктами, з них 29 були російські ракети, а решта – 28 – "шахеди". 

Українська система ППО з 29 крилатих російських ракет Х-101/Х-55 знищила 18 цілей. З 28 ударних БПЛА "Shahed-136/131" протиповітряна оборона ліквідувала 25 об'єктів. Таким чином було знищено 43 ракети та безпілотника у межах Київської, Львівської, Волинської, Дніпропетровської, Херсонської, Сумської, Миколаївської та Одеської областей.

Нагадаємо, що Росія підняла у повітря 14 літаків Ту-95 та здійснила пуски ракет близько третьої години ночі. Перші ракети увійшли в повітряний простір України після четвертої години та були направлені на Київ та Львівщину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час масованої атаки РФ по території України, Міністерство оборони Польщі заявило про порушення повітряного простору країни російською ракетою. Польща підняла у небо винищувачі та за допомогою радарів спостерігала за польотом ракети, яка перебувала на польській території 39 секунд.

Також "Коментарі" писали про генерала армії України Миколи Маломужа, який прогнозує, що Росія буде наносити ще більш масовані ракети удари. За його словами, російська армія береже свої ракетні запаси для більших та потужніших ударів по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини