Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український генерал заявив про новий етап масованих ударів Росії по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Український генерал заявив про новий етап масованих ударів Росії по Україні

Генерал армії України Микола Маломуж прогнозує, що Росія буде наносити ще більш масовані ракети удари.

21 березня 2024, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український генерал та колишній керівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж вважає, що масовий ракетний удар по Україні, який стався 21 березня починає новий етап російських атак по українській території. 

Український генерал заявив про новий етап масованих ударів Росії по Україні

Росія завдає ракетні удари по Україні. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" Микола Маломуж зазначив, що російські ракетні удари стали менш ефективними, а завдяки системам ППО українські сили збивають, як балістичні ракети "Кинджал", "Іскандер-М", так і крилаті ракети РФ. Однак, український генерал вказує, що Росія буде продовжувати завдавати ударів та збільшить їх масштаб.

"Ракетна атака показала, що ворог починає новий етап нанесення масованих ударів по всій території України. Зараз ефективність ракетних ударів набагато нижча… Однак це лише передумова. Росіяни будуть намагатися наносити ще більш масовані удари", — прогнозує Маломуж

Генерал армії пояснює, що застосування такої кількості ракет, якими була атакована Україна 21 березня, це лише тактичний рівень. Крім того, за словами Маломужа, Росія береже свої запаси для нових атак, однак Україна готується до них

"Росіяни бережуть запаси на стратегію і більш системні операції. Ми до цього готуємось на фронті. Також готуємо системи ППО, отримуємо нові запаси", — говорить Микола Маломуж.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Володимира Зеленського на ранковий ракетний удар Росії по Києву. Президент України звернувся з закликом про допомогу до союзників.

Також "Коментарі" писали про ветерана війни, який назвав кардинальні зміни на фронті. Вони стосуються однієї з двох головних проблем українських бійців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини