Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Польщі підтвердили, що російська ракета залетіла на її територію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі підтвердили, що російська ракета залетіла на її територію

Міністерство оборони Польщі заявило про порушення повітряного простору країни російською ракетою.

24 березня 2024, 08:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Польщі повідомило, що під час масованої атаки Росії по Україні 24 березня одна російська ракета порушила польський повітряний простір. Для забезпечення безпеки Польща запустила винищувачі та вела спостереження за ракетою завдяки військовим радарам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Польщі.

У Польщі підтвердили, що російська ракета залетіла на її територію

Російська ракета. Фото з відкритих джерел

Росія провела масований ракетний обстріл України в ніч на 24 березня. Більша частина ракет була направлена на захід. Одна з груп ракет наблизилась до польсько-українського кордону, змінила маршрут і полетіла через Львів на Стрийщину. 

Міністерство Польщі через ракетну небезпеку підняло у повітря винищувачі та спостерігали за польотом ракет. За їх інформацією о 5:23 сталось порушення повітряного простору Польщі однією з крилатих російських ракет.

"Об’єкт увійшов у польський простір поблизу міста Осердов і пробув там 39 секунд. Протягом усього польоту за ним спостерігали військові радари", — повідомляє Міноборони Польщі.

За словами польської сторони для забезпечення безпеки повітряного простору була активізована авіація союзників та Польщі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український генерал заявив про новий етап масованих ударів Росії по Україні. За його словами, РФ буде наносити ще більш масовані ракетні удари.

Також "Коментарі" писали про серію потужних вибухів у Криму. Місцеві мешканці масово публікують ракетні удари на півострові та у місті Севастополь. За їх інформацією ракетні влучили по кораблях та споруді Чорноморського флоту РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини