Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Україну 35 «Шахедами»: з яким результатом відпрацювала ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Україну 35 «Шахедами»: з яким результатом відпрацювала ППО

Українська ППО знову показала 100% результат, збивши в небі над Україною усі 35 "Шахедів"

8 травня 2023, 07:15
Поділіться публікацією:

Цієї ночі українські захисники знищили усі 35 "Шахедів", якими країна-агресор атакувала Україну. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Росія атакувала Україну 35 «Шахедами»: з яким результатом відпрацювала ППО

Іранські безпілотники. Фото: із відкритих джерел

"Вночі 8 травня ворог знову атакував територію України, застосувавши іранські ударні БпЛА "Shahed". 35 із 35 дронів були знищені нашими захисниками", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що, продовжуючи тактику терору, минулої доби російська федерація завдала 16 ракетних ударів, у тому числі по містах Харківської, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей. Крім того, зафіксовано 61 авіаційний удар та 52 ворожі обстріли з реактивних систем залпового вогню за позиціями наших військ та населеними пунктами. На жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, пошкоджено багатоповерховий будинок, приватні будинки та іншу громадянську інфраструктуру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема майбутнього українського контрнаступу продовжує активно підігріватися різними речниками та ЗМІ. Американське видання Washington Post навіть розробило шість можливих сценаріїв того, як діятимуть ЗСУ. Про що говорить така пильна, навіть настирлива увага до теми, явно не призначеної для широкого обговорення? Як слід поводитись у цій ситуації вищому військово-політичному керівництву України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини