Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала ракетами Київську область: перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала ракетами Київську область: перші подробиці

Окупанти вдарили по одній із громад Київської області

15 жовтня 2022, 08:35 comments1772
Поділіться публікацією:

У суботу, 15 жовтня, російські війська завдали ракетного удару по Київській області. Атаковано одну з громад області. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву голови Київської області Олексія Кулеби.

Росія атакувала ракетами Київську область: перші подробиці

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"За попередньою інформацією, жертв в результаті атаки немає", — голова ОВА Олексій Кулеба.

Варто зазначити, що перед вибухами на Київщині по всій Україні було оголошено повітряну тривогу, але тривала вона недовго.

Читайте також на порталі "Коментарі" — закрити небо та запровадити миротворців : які із закликів президента Володимира Зеленського можуть почути західні союзники України. Експерти розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашим журналістам.                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло — відома по всьому світу компанія SpaceX мільярдера Ілона Маска звернулася до Міноборони США з проханням профінансувати послуги супутникового інтернет-зв'язку в Україні, що забезпечується терміналами Starlink. Цікаво, що від початку вони були передані Україні, як допомога. І тільки тепер стало зрозуміло, що вся ця історія зі Starlink є прикладом успішної рекламної кампанії Ілона Маска на війні Росії проти України. Окрім Ілона Маска ще досить багато великих бізнесменів та благодійників займаються благодійністю, а може, справді просто заробляють на війні, розкручуючи свої бренди та бізнеси? Як на це реагувати? І які висновки з цієї історії потрібно зробити українській владі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини