Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Одеську область дронами: де є «прильоти»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Одеську область дронами: де є «прильоти»

На місці удару дронів виникла пожежа

19 квітня 2023, 07:45 comments1700
Поділіться публікацією:

У ніч проти 19 квітня російські загарбницькі війська атакували Одеську область дронами типу "Shahed-136", потрапивши по інфраструктурному об'єкту. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив голова Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук на сторінці ОВА в соціальній мережі Facebook.

Росія атакувала Одеську область дронами: де є «прильоти»

Іранські дрони. Фото: з відкритих джерел

"Вночі ворог здійснив атаку ударними БПЛА типу Шахід-136 по Одеській області. Завдяки вдалій роботі наших сил оборони більшість БПЛА ворога знищено, але, на жаль, є влучення по об'єкту громадської інфраструктури", — повідомив чиновник.

За попередніми даними, внаслідок удару ніхто не постраждав. Виникла пожежа, її намагаються локалізувати. Наразі на місці події працюють рятувальники.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, який вирушив у турне, в рамках якого протягом цього тижня відвідає Бразилію, Венесуелу, Нікарагуа та Кубу, заявив, що Росія нібито хоче швидше закінчити війну (яку називає "конфлікт у Україні”). Це відбувається на тлі вельми сумнівних "миротворчих" ініціатив Бразилії. Не залишає свої пориви у цьому напрямі і Китай, чий лютневий " мирний план " також викликав особливого ентузіазму. Як оцінюєте цей парад "миротворців" та закордонні маневри Лаврова? Що важливо розуміти Україні та Заходу ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — відомо, що чергове засідання Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") відбудеться 21 квітня. Які очікування від партнерів? Що нам гостро необхідно – хай навіть без особливого афішування? Чи буде на зустрічі порушено питання "витік" з Пентагону, який останнім часом наробив багато галасу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Pessimist

19 квітня 2023, 12:07

интересно услышать, что скажет эксперт, а не "эксперт"-пропагандист.

xxxx

19 квітня 2023, 08:34

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини