Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Київ "шахедами": на такий результат української ППО окупанти не очікували
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Київ "шахедами": на такий результат української ППО окупанти не очікували

Українські захисники збили всі ворожі дрони, якими агресор атакував столицю

3 травня 2023, 07:15 comments4148
Поділіться публікацією:

Російські війська традиційно продовжують нічні атаки дронами та ракетами по українських містах. Столиця України цієї ночі, 3 травня, була атакована російськими окупантами дронами-камікадзе на кшталт "Shahed". Сили протиповітряної оборони ЗСУ збили усі ворожі БПЛА. Внаслідок повітряної атаки противника жертв та руйнувань у столиці немає. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Київської обласної військової адміністрації.

Росія атакувала Київ "шахедами": на такий результат української ППО окупанти не очікували

Іранські безпілотники. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що нинішня повітряна атака Києва з боку російських військ стала третьою за останні шість днів.

"Цього разу Київ був атакований виключно дронами. За попередньою інформацією, рашисти, як завжди, використовували іранські БПЛА "Shahed"", — розповів голова КДВА Сергій Попко.

Чиновник звернув увагу, що тактика противника залишається незмінною, і атаки здійснюються з настанням темного часу доби, при цьому РФ запустила боєприпаси, що барражують ("Шахеди") з різних напрямків.

"За попередньою інформацією, у повітряному просторі навколо столиці було виявлено та збито всі ворожі цілі. Дані оперативного зведення на даний момент — без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється", — зазначив Попко.

Також чиновник подякував Силам протиповітряної оборони за відмінну та професійну службу.

"Ви вкотре врятували життя киян та інфраструктуру міста! Слава Україні!" – зазначив Сергій Попко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ – агресор: чому "нейтральні країни" підтримали хворобливу для Кремля резолюцію ООН.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як ракетні удари по Україні Кремль підносить росіянам – чому ворог участив такі атаки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1581
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини