Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Харків "шахедами": понад 15 будинків згоріли, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Харків "шахедами": понад 15 будинків згоріли, є жертви

Відомо про сімох загиблих у Харкові, серед них троє дітей

10 лютого 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

Російські війська завдали ударів дронами-камікадзе "шахед" по Харківщині. "Прильоти" є по Великому Бурлуку Харківської області та по самому Харкову. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Росія атакувала Харків "шахедами": понад 15 будинків згоріли, є жертви

Удар по Харкову. Фото: Суспільне

Мер Харкова Ігор Терехов у себе в Телеграм повідомив, що ворожі "шахеди" вдарили по АЗС — внаслідок цього влучення розлилося пальне, що горить, загорілися 14 приватних житлових будинків. Площа пожежі 3700 кв. Евакуйовано 50 харків'ян, серед яких двоє дітей. ДСНС продовжують боротьбу з вогнем та пошук можливих постраждалих людей. На місці працюють усі відповідні комунальні служби.

У свою чергу, керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков у коментарі "Суспільному" розповів, що до лікарів звернувся чоловік, він отримав сильні опіки. Його госпіталізували. Людей продовжують шукати, кількість потерпілих може збільшитись.

"Російські військові, попередньо, з території Білгородської області, запустили БПЛА типу Shahed. Три безпілотники потрапили Немишлянським районом Харкова. В результаті зруйновано об'єкт критичної інфраструктури, виникла масштабна пожежа. Зруйновано понад 15 житлових будинків. На цьому критичному об'єкті була велика кількість палива, тому такі жахливі наслідки пожежі", — сказав Фільчаков.

Керівник поліції Харківщини Володимир Тимошко поінформував, що в результаті атаки окупантів відомо про сімох загиблих у Харкові, серед них троє дітей – 7 та 4 років, а також немовля.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що відбувається на військовому та дипломатичному фронтах: у кого більше шансів вистояти. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому ситуація в Авдіївці близька до катастрофічної та яка ймовірність потужної атаки РФ на Куп'янськ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини