Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Дніпровську ГЕС: чи є загроза прориву греблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Дніпровську ГЕС: чи є загроза прориву греблі

Рух через дамбу перекрили

22 березня 2024, 08:17 comments4059
Поділіться публікацією:

Країна-агресор сьогодні вдарила по гідроспорудах та греблі на ДніпроГЕС. Як передає портал "Коментарі", про це повідомили в "Укргідроенерго". При цьому в компанії просять громадян зберігати спокій та не панікувати, оскільки загрози прориву греблі немає.

Росія атакувала Дніпровську ГЕС: чи є загроза прориву греблі

Росія атакувала Дніпровську ГЕС Фото: з відкритих джерел

"Пожежа на станції продовжується. На місці працюють надзвичайні служби та енергетики, долаючи наслідки численних авіаударів. Загрози прориву немає. Ситуація на дамбі станції контролюється", — заявила компанія.

У свою чергу радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що російська ракета потрапила до тролейбуса, який рухався через дамбу.

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив, що о 4-й ранку ворог почав завдавати ударів по цивільній інфраструктурі. Цілувався за критичною інфраструктурою, яка не має жодного відношення до військових, яка забезпечує життєдіяльність наших мешканців.

"Одним із таких об'єктів є наша ДніпроГЕС. Наразі рух через ДніпроГЕС перекрито. Частина критичної інфраструктури постраждала. Рятувальники працюють і на території ДніпроГЕС та на інших енергетичних об'єктах. Трохи пізніше буде докладніша інформація", – прокоментував Федоров.

У Патрульній поліції уточнили, що рух автодорожнім переїздом греблі Дніпровської ГЕС повністю обмежений. Рух здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленіна – вул. Січі – вул. Таганська). А також, через Нові мости та Хортицький район. Українців просять зважати на цю інформацію при плануванні свого маршруту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін влаштував "удар помсти" по Києву: чи невдовзі Росія знову вдарить.

Також "Коментарі" повідомляли – масований удар РФ ракетами та шахедами: що відомо після вибухів у різних містах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини