Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія активно йде на велике місто Харківщини, перекидає туди резерви: подробиці від ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія активно йде на велике місто Харківщини, перекидає туди резерви: подробиці від ЗСУ

Російське військове керівництво намагається перекрити втрати, які армії Росії щодня завдають Сили оборони

16 грудня 2023, 13:44 comments3743
Поділіться публікацією:

Російські окупанти активно наступають у районі Куп'янська, перекидаючи на цей напрямок фронту резерви штурмових батальйонів. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Росія активно йде на велике місто Харківщини, перекидає туди резерви: подробиці від ЗСУ

Російські військові. Фото: Getty Images

Військовий зазначив, що таким чином російське військове керівництво намагається перекрити втрати, які армії Росії щодня завдають Сили оборони.

Фітьо заявив, що втрати російських загарбників у районі Куп'янська "досить серйозні".

Минулої доби ЗСУ "зробили хорошими" 258 росіян, знищили 14 одиниць їх військової техніки, серед яких три танки. Позавчора, 14 грудня, українські військові знищили дев'ять танків та десяток БМП.

Військовий додав, що ворог не залишає спроб повторно окупувати місто.

"Куп'янськ — це важливий вузловий логістичний центр, і він може бути плацдармом для наступу противника на захід — у бік неокупованої України", — підсумував Володимир Фітьо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — популярний німецький таблоїд Bild із посиланням на розвідувальні дані та джерела пише про те, що Кремль планує окупувати українську територію за межами чотирьох незаконно вже анексованих українських областей протягом 2024-2026 років. Американські експерти ISW зазначив, що ці цілі збігаються з поточними локальними наступальними операціями російських загарбників. Про це йдеться в огляді Інституту вивчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – від чого залежить тривалість війни в Україні: що може вирішитись у 2024 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини