Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росії знову здалися "українські десантники" у Криму: чим закінчився бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Росії знову здалися "українські десантники" у Криму: чим закінчився бій

Десантна група нібито прямувала до мису Тарханкут на катері та трьох гідроциклах

4 жовтня 2023, 09:44
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Міністерство оборони країни-агресора стверджує, що кримський мис Тарханкут було повторно атаковано ЗСУ. Вперше підрозділи ГУР Міноборони України висадилися у Криму у серпні цього року. Тоді розпочався запеклий бій з окупантами.

Росії знову здалися "українські десантники" у Криму: чим закінчився бій

Крим. Фото: з відкритих джерел

У Шойгу заявляють, що десантна група ЗСУ, яка прямувала у напрямку мису Тарханкут на швидкохідному військовому катері та трьох гідроциклах, планувала пробитися з боєм на анексований півострів у північно-західній частині акваторії Чорного моря.

"Діями літаків ВКС Росії припинено спробу проникнення на територію Криму десантної групи ЗСУ, яка прямувала у напрямку мису Тарханкут на швидкохідному військовому катері та трьох гідроциклах", – йдеться у повідомленні.

Також схожа інформація з'явилася в Telegram-каналі Shot, який, з посиланням на джерела, стверджує, що 13 українських диверсантів знищено під час спроби висадитися на заході Криму.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Сакі". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи має ВСУ ще час вийти на Азовське узбережжя – де ворог може вдарити у відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини