Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росії тут Вірменія не союзник: Пашинян зробив заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росії тут Вірменія не союзник: Пашинян зробив заяву про війну в Україні

Нікол Пашинян заявив, що Вірменія не є союзником Росії у питанні України, український народ – дружній вірменам

19 лютого 2024, 13:42
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що Вірменія – не союзник Росії у питанні України та нагадав про міжнародне право щодо визнання державних кордонів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Арменпрес".

Росії тут Вірменія не союзник: Пашинян зробив заяву про війну в Україні

Нікол Пашинян. Фото з відкритих джерел

Глава уряду Вірменії нагадав, що він уже говорив, що Вірменія щодо України не є союзником Росії, і це чесна офіційна позиція його країни.

"Я про це вперше сказав два роки тому, і ми шкодуємо, що не можемо вплинути на цю ситуацію. Народ України – дружній нам народ", – заявив Нікол Пашинян.

За його словами, Алма-Атинська декларація є основою для визнання незалежності та територіальної цілісності республік, які здобули незалежність після розпаду Радянського Союзу.

Він зазначив, що Вірменія приймає Алма-Атинську декларацію, яку ухвалили, зокрема, Росія та Україна.

Вірменський прем'єр нагадав, що Біловезькою угодою Росія, Україна та Білорусь вирішили, що Радянського Союзу більше не існує, і вони стають незалежними державами та визнають кордони один одного.                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — Єреван поки що не ухвалив остаточного рішення щодо того, чи виходити з Організації Договору про колективну безпеку. Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян каже, що його країна поки що думає. Таку заяву зробив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у рамках урядової години у парламенті, пише "Інтерфакс".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пашинян відповів відмовою на запрошення Лукашенка відвідати зустріч ОДКБ: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://armenpress.am/arm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини