Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росії допомагає неочікуваний союзник. Попереду для українців важкі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росії допомагає неочікуваний союзник. Попереду для українців важкі дні

Путін несподівано отримав собі в допомогу союзника у війні проти України

18 листопада 2022, 22:10 comments36312
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація здійснює періодичні масові ракетні удари по Україні. Головна ціль Росії – це об’єкти української енергоструктури. Таким чином росіяни намагаються залякати українців, перед приходом морозів, який в такому випадку стає союзником Путіна.

Росії допомагає неочікуваний союзник. Попереду для українців важкі дні

Танки взимку. Фото: з відкритих джерел

15 листопада Росія здійснила найбільший ракетний удар по Україні. Хоч військові ЗСУ змогли збити більшу частину російських ракет, але значна частина населення України потрапила у темряву. Відразу після терору РФ понад 7 млн жителів України залишились без електроенергії.

17 листопада Володимир Зеленський заявив, що без світла в Україні понад 10 млн осіб, це близько 25% населення країни. Ситуація стає ще більш тривожною через прихід морозної погоди, адже удари по інфраструктурі унеможливлюють запустити та підтримувати опалення. Сніг випав у кількох містах України, зокрема у Львові, Києві та Житомирі.

Британська розвідка повідомляє, що морозна погода може ускладнити ведення активних бойових дій російських військ, через погану оснащеність РФ. Але з іншого боку постійні терористичні атаки по електричній інфраструктурі позбавляють українців елементарних засобів для існування.

За прогнозами синоптиків погода найближчими днями буде й надалі морозною і в ночі показник може сягати -10 градусів. Через такі проблеми комісар ЄС Янез Ленарчіч заявив, що в Україну відправлять генератори, тимчасові укриття від морозів та обладнання для ремонту пошкоджених мереж.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова Медведєва, який назвав союзників та ворогів Росії.

Також "Коментарі" писали про те, що Україна має можливість отримати зброю від несподіваного союзника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини