Головна Новини Суспільство Війна з Росією В США назвали головний фактор у війні в Україні на найближчі місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

В США назвали головний фактор у війні в Україні на найближчі місяці

Найближчим часом Україна та Росія призупинять активні військові операції. Але сильні снігопади та морозні температури можуть ускладнити перегрупування погано оснащеної російської армії, стверджують американські аналітики

16 листопада 2022, 21:50 comments1254
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американські офіційні особи вважають, що найближчим часом зима буде головним фактором у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NY Times.

В США назвали головний фактор у війні в Україні на найближчі місяці

Українські військові та техніка. Фото: з відкритих джерел

Дощ та розм'яклий ґрунт сповільнює обидві армії, стверджують американці. Але снігопади та морозна погода може полегшити рух вантажівок та танків. Попри це холодна погода ускладнить будь-які військові дії для російської армії, яка є погано оснащена на території України, повідомляють офіційні особи в США.

"Ви вже бачите, що погана погода в Україні трохи уповільнює роботу", — сказав минулого тижня заступник міністра оборони Колін Кал.

Через погодні умови військові експерти наголошують, що війна може увійти в нову фазу. Також аналітики додають, що Російська Федерація посилить ракетні атаки по енергетичній структурі, намагаючись тероризувати українське населення. Попри це, американці додають, що ЗСУ можуть розпочати таємну військову кампанію і можливо завдадуть контрудар у відповідь навіть на території РФ.

"Українці, схоже, збираються продовжувати просуватися вперед, проводячи диверсійні атаки на російські лінії", — вважає старший віцепрезидент Центру стратегічних і міжнародних досліджень Сет Джонс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зустріч президента США Джо Байдена та прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунака на G20, де вони обговорили питання кому вигідна поразка Володимира Путіна у війні проти України, 

Також "Коментарі" писали про зухвалу заяву Джанні Інфантіно, який запропонував припинити вогонь між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини