Головна Новини Суспільство Війна з Росією Роботино – наше: у Міноборони назвали наступний напрямок, де просуваються ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Роботино – наше: у Міноборони назвали наступний напрямок, де просуваються ЗСУ

Війська рухаються вже на південний схід від Роботино і на південь від Малої Токмачки

28 серпня 2023, 08:55
Поділіться публікацією:

Українські захисники деокупували Роботине у Запорізькій області. Наші воїни продовжують рух уперед. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву при включенні з Military Media Center зробила заступник голови Міноборони Ганна Маляр.

Роботино – наше: у Міноборони назвали наступний напрямок, де просуваються ЗСУ

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Заступник міністра зазначила, що південь є ключовим напрямком Сил оборони України, де по Запорізькій та Херсонській областях окупанти стали у глуху оборону.

"У нас тривають наступальні дії. Ви знаєте, що звільнено Роботино. І далі наші війська рухаються вже на південний схід від Роботино і на південь від Малої Токмачки", — розповіла заступник міністра.

Вона уточнила, йдеться про напрями: Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка — Очеретувате.

"Це ті напрямки, де зараз просуваються наші Збройні сили", — наголосила Маляр.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому так і не сталося прориву ЗСУ на фронті – що стане першим сигналом завершення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна продовжує повільно, але вірно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини