Головна Новини Суспільство Війна з Росією Різноманіття техніки вражає: на чому ворог штурмує українські позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Різноманіття техніки вражає: на чому ворог штурмує українські позиції

Росіяни не перебірливі у техніці, якою штурмують українські позиції

10 квітня 2024, 21:57
Поділіться публікацією:

Для атак на укріплення української армії російські загарбники використовують від танків до велосипедів і гольф-карів, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, офіцер ЗСУ Максим Жорін.

Різноманіття техніки вражає: на чому ворог штурмує українські позиції

РФ продовжують штурмові дії. Фото з відкритих джерел

"За весь цей час ми вже бачили застосування абсолютно різної техніки з боку росіян. Окупанти атакували на мопедах, мотоциклах з колясками, квадроциклах, гольф-карах та всіх можливих автомобілях, які тільки змогли вкрасти на окупованих територіях. А ще на мотоблоках і велосипедах. Напхати купу росіян на танк та використати його як таксі для Авдіївського напрямку було абсолютно стандартною історією", — розповів офіцер ЗСУ.

Максим Жорін зазначив, що у росіян все просто: якщо штурм, то відмовлятися чи повертатися не можна, а тому атакують на всьому, що є під руками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія накопичує ресурси для тривалої війни, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Маємо розраховувати виключно на самих себе — розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки. Україні доведеться воювати, поки існує Москва у сьогоднішньому вигляді", — відзначив військовослужбовець.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що міноборони Росії продовжує шукати в жіночих колоніях кандидаток для відправки на війну з Україною. Співробітники міністерства відвідали щонайменше чотири виправні установи, де вербували росіянок на війну проти України. В Іванівській області військових цікавила жіноча колонія №3, яка розташована в Кінешмі. "У кого є медична освіта — вербували в медперсонал. Решту — у штурмові підрозділи", — розповів адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини