Головна Новини Суспільство Війна з Росією Різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція
commentss НОВИНИ Всі новини

Різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція

Бригадному генералу поставили питання, чи можливе "тимчасове припинення вогню на Новий рік"

15 грудня 2022, 14:08
Поділіться публікацією:

Припинення вогню та бойових дій в Україні можливе лише тоді, коли російська загарбницька армія залишить суверенні території України. Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу в Military Media Center, відповідаючи на запитання, чи може бути в Україні різдвяне перемир'я на війні, якщо з такою ініціативою виступатимуть росіяни.

Різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

"Я вважаю, що повне припинення вогню з нашого боку буде лише тоді, коли жодного окупанта не залишиться на нашій землі", — рішуче відповів Громов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці назвали кількість ракет, які найближчими місяцями може отримати Росія від Ірану.                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні до українців президент України Володимир Зеленський розповів про ситуацію на фронті, говорив про важливий прогрес у питанні ППО, роботу щодо створення спеціального трибуналу з приводу російської агресії та притягнення всіх винних у ній до справедливої відповідальності. Тим часом, за даними Foreign Policy, двоє американських законодавців, які очолюють незалежну урядову організацію з прав людини, представили резолюцію, яка закликає президента Джо Байдена вивести Росію із Ради Безпеки ООН. Як змінилася останнім часом ситуація на фронтах російсько-української війни, включаючи дипломатичну? Як вона може змінитися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини