Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ збирається перекинути в Україну окремі підрозділи з Білорусі, – Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ збирається перекинути в Україну окремі підрозділи з Білорусі, – Генштаб

У такий спосіб окупанти намагаються укомплектувати підрозділи, які зазнали втрат.

28 листопада 2022, 09:45
Поділіться публікацією:

Російське командування зосередило зусилля на забороні дій підрозділів Сил оборони України. Продовжується переміщення підрозділів окупантів. Як наголошується в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, російські загарбники намагаються укомплектувати свої розбиті підрозділи. Зафіксовано рух техніки.

РФ збирається перекинути в Україну окремі підрозділи з Білорусі, – Генштаб

Військова техніка. Фото: з відкритих джерел

"Продовжується переміщення особового складу та військової техніки ворога для комплектування підрозділів, які зазнали втрат. Очікується перекидання окремих підрозділів противника з території Республіки Білорусь після набуття ними бойових можливостей", — йдеться у зведенні.

Водночас, у Генштабі заспокоюють, що поки що немає ознак того, що Росія створює ударні угруповання для повторного наступу на Україну з боку Білорусі. Росія, як і раніше, використовує військові полігони Білорусі для навчання своїх мобілізованих.                                                                  

"Підрозділи білоруських сил спеціальних операцій, які входять до складу регіонального угруповання військ так званої Союзної держави Російської Федерації та Республіки Білорусь, виконують завдання щодо посилення ділянки державного кордону", — зазначили у Генштабі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спеціально для видання "Коментарі" експерти оцінили підсумки останнього повноцінного тижня осені, розповівши, що найважливіше для України сталося на політичному, дипломатичному та економічному фронтах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, яких контрнаступів росіяни найбільше бояться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван Сірко

28 листопада 2022, 10:49

Спеціально виділили абзаци й з великих літер вказуєте назви? Постає питання щодо автентичності сайту.


Новини