Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ збільшує кількість техніки та військ: до чого готуються окупанти у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ збільшує кількість техніки та військ: до чого готуються окупанти у Запорізькій області

Відбувається заселення окупантами всіх порожніх будинків у селах Мелітопольського та Пологівського районів

29 вересня 2023, 11:35 comments2879
Поділіться публікацією:

Противник стягує війська та техніку на окуповані території Запорізької області. Як передає портал "Компентарії", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

РФ збільшує кількість техніки та військ: до чого готуються окупанти у Запорізькій області

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Мешканці повідомляють про збільшення кількості поки що живої сили противника та ворожої техніки на окупованій частині області", — написав мер Мелітополя.

Він додав, важку техніку женуть через Маріуполь та Бердянськ.

За словами Федорова, відбувається заселення росіянами всіх порожніх будинків у селах Мелітопольського та Пологівського районів. Також фіксується збільшується кількість військових у Токмаку та Бердянську.

На думку Федорова, окупанти планують завозити цивільних охоронців з Росії для охорони стратегічних об'єктів і офісів окупаційної "влади", а військових і бойовиків, задіяних у цьому зараз, будуть відправляти на фронт, щоб стримати контрнаступ ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив про плани продовження війни проти України (т.зв. "СВО") до 2025 року. У свою чергу президент України Володимир Зеленський анонсував "гучні" новини про ситуацію на фронті, знищення штабів та логістику російських окупантів. А радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що "сьогоднішня Росія – це роздутий міф". Він закликав Захід не "пестити вразливе его Путіна і продовжувати війну", а поставити задирку на місце — потужним постачанням зброї Україні. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" нинішній стан російсько-української війни та окреслили перспективи доступного для огляду майбутнього.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Путін знову збирає "вагнерівців" на війну з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини