Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ ударила ракетами по "Мотор Січ" у Запоріжжі та центру переливання крові
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ ударила ракетами по "Мотор Січ" у Запоріжжі та центру переливання крові

Володимир Зеленський у вечірньому зверненні та наступному повідомленні розповів про цілі російських ракетних та бомбових ударів

5 серпня 2023, 22:58 comments1587
Поділіться публікацією:

Російська армія в суботу завдала ракетних ударів по заводу "Мотор Січ" у Запоріжжі та по цілях у Хмельницькій області, заявив у своєму вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляють "Коментарі".

РФ ударила ракетами по "Мотор Січ" у Запоріжжі та центру переливання крові

Центр переливання крові на Харківщині

"Частина ракет збита, дякую за це нашим воїнам протиповітряної оборони", — заявив президент. За словами Зеленського, хоч би скільки було таких атак, "все одно вони ворогові нічого не дадуть". Раніше у ВСУ повідомляли, що по Україні було завдано ракетного удару з використанням гіперзвукових ракет "Кинжал" та ракет "Калібр". Удари завдавалися з території Тамбовської області Росії та Білорусі, а також з акваторії Чорного моря. На Хмельниччині був атакований аеродром міста Старокостянтинів. Також влучення були по об'єктах в Київській та Житомирській областях.

Згодом голова держави також повідомив про знищення росіянами центру переливання крові на Харківщині.

"Керована авіаційна бомба Росії проти центру переливання крові в Україні. Цей вечір, Купʼянська громада на Харківщині. Є загиблі та поранені. Мої співчуття! Наші рятувальники ліквідовують пожежу. Один цей злочин війни говорить усе про російську агресію. Звірі, які знищують те, що просто дає змогу жити. Перемогти терористів – це справа честі для всіх, хто цінує життя", — написав Володимир Зеленський.

Тим часом, Данілов прокоментував можливість отримання Україною ядерної зброї. Україна відмовилась від ядерної зброї, розміщенної на її території, підписавши Будапештський меморандум.

У Джидді стартували переговори про "формулу миру" для України. Свою позицію щодо умов мирного врегулювання війни в Україні спробують узгодити країни глобального Півдня.

А у сім'ї Шойгу відбулися сенсаційні зміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини