Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ стягує нові військові підрозділи до Криму: до чого готується ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ стягує нові військові підрозділи до Криму: до чого готується ворог

Росія готується оборонятися на тимчасово окупованій частині Херсонщини та у Криму

4 січня 2023, 12:40 comments3421
Поділіться публікацією:

Російське командування передислокує на північ Криму нові військові підрозділи. Завдання такого кроку одне – утримання тимчасово окупованих територій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на представника Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрія Черняка в Телеграм.

РФ стягує нові військові підрозділи до Криму: до чого готується ворог

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці бачать, що путінський режим кидає всі зусилля, що не дати ЗСУ розірвати сухопутний коридор у Крим, який із Донбасу сьогодні ще контролює Росія.                                                                                                                                                                        

"У цьому полягала їхня ідея захоплення Донецької області, узбережжя Азовського моря, також у їхніх планах було відрізати Україну від Чорного моря. Але країна-окупант не змогла реалізувати жодних планів в Україні. Враховуючи, що наші закордонні партнери постачають нам нові зразки озброєння, та званий сухопутний коридор у Крим, звичайно, не безпечний. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території", — зазначив Черняк.

За його словами, окрім того, що на північ Криму заходять нові російські підрозділи, окупанти активно будують оборонні споруди. Це відбувається не лише у Криму, а й на тимчасово окупованій частині Херсонської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мобілізованих від уцілілих у Макіївці російське командування хотіло позбутися, – ЗМІ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська розвідка фіксує факти підготовки Росії до застосування нових підходів під час обстрілів України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1837
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини