Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ проривався вперед відразу у двох областях і є загроза під Курськом: карта DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ проривався вперед відразу у двох областях і є загроза під Курськом: карта DeepState

За повідомленням DeepState, ворог окупував ще одне село на Донеччині та просунувся на Харківщині

сьогодні, 06:52
Поділіться публікацією:

20 жовтня російські загарбники окупували село Бажане Друге у Покровському районі Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні моніторингового проекту "DeepState".

РФ проривався вперед відразу у двох областях і є загроза під Курськом: карта DeepState

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Аналітики також підтверджують, що російські військові просунулися у Вишневому Ізюмському районі Харківської області, Гірнику в Донецькій області, біля Ольгівки Курської області та Любимівки у Курській області.

Зазначимо, 20 жовтня аналітики DeepState повідомляли, що ворог просунувся у Кругляківці, Максимільянівці, біля Петропавлівки, Часового Яру, Гірника, Новоселидівки, Воздвиженки, Бажаного Другого та Зоряного. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію аналітиків DeepState до оновленої карти бойових дій.

Російські війська також продовжували наступальні операції на північний схід від Харкова в районі Вовчанська і Стариці 18 і 19 жовтня, але не досягли жодних підтверджених успіхів. Про це пишуть аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Повідомляється, що окупанти нещодавно просунулися на південний схід від Куп'янська під час посиленого механізованого наступу чисельністю до роти 19 жовтня. Геолокаційні кадри, опубліковані 19 жовтня, показують, що ворог нещодавно просунувся вздовж вулиці Лугової на південному заході Кругляківки під час цього настання.

Українські підрозділи, які відбили напад, повідомили, що українські війська знищили вісім російських бронемашин та три танки, а також пошкодили ще шість бронемашин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — DeepState повідомив про зміну лінії фронту (КАРТА).

Також видання "Коментарі" повідомляло – війська РФ просунулися одразу у трьох областях України: карти ISW.

РФ проривався вперед відразу у двох областях і є загроза під Курськом: карта DeepState - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини