Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ продовжує перекидати резерви через Маріуполь на фронт, але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ продовжує перекидати резерви через Маріуполь на фронт, але є нюанс

Росіяни змінили тактику під час перекидання резервів на фронт через Маріуполь

18 листопада 2023, 12:54 comments2349
Поділіться публікацією:

Росіяни продовжують активне перекидання резервів через Маріуполь Донецької області на фронт. Щоправда, тепер загарбники змінили тактику – рух відбувається лише вночі доби. Відкрито це робити окупанти бояться. Як повідомляє портал "Коментарі", такою інформацією поділився радника мера Маріуполя Петро Андрющенко.

РФ продовжує перекидати резерви через Маріуполь на фронт, але є нюанс

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Понад 20 тягачів з танками та іншою гусеничною важкою технікою було перекинуто вночі через Маріуполь у напрямку Бердянська", — розповів радник мера Маріуполя.

Андрющенко звернув увагу, що спостерігається чітке повернення до тактики перекидання техніки вночі.

"Характер та його складова вказують на можливе нове формування резервів на Запорізькому напрямку замість тих, що три тижні тому були перекинуті на північ Донецької області", — додав радник мера.

Варто зазначити, що останніми днями окупаційні війська активніше перекидають резерви через тимчасово окупований Маріуполь, який був захоплений ще в лютому 2022 року. Лише за 15 листопада противник перекинув дві колони по 10 вантажівок із боєкомплектом через Маріуполь – Мангуш.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду більше 630 днів повномасштабного російського вторгнення. Ситуація на східному фронті склалася дуже складно для України. Противник активно тисне на сході, особливо у районі Авдіївки. ЗСУ, у свою чергу, змушують окупантів задкувати на півдні – у Херсонській та Запорізькій областях. Докладніше про те, що відбувається на фронтах російсько-української війни та які перспективи подальшого розвитку подій виданню "Коментарі" розповіли експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в ISW розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини