Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ пізно пити Боржомі: Буданов висловився про удари західною зброєю по території окупанта
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ пізно пити Боржомі: Буданов висловився про удари західною зброєю по території окупанта

Кирило Буданов вважає, що удари західною зброєю по території РФ точно покращать ситуацію

13 червня 2024, 07:35
Поділіться публікацією:

Удари української армії західною зброєю по території Росії точно полегшать ситуацію на фронті, а російські страшилки "червоними лініями" — це лише гра на публіку. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

РФ пізно пити Боржомі: Буданов висловився про удари західною зброєю по території окупанта

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Це точно полегшить ситуацію. Не менше, не більше. Вони (росіяни – ред.) вже відчувають це все", – сказав Кирило Буданов.

Головний розвідник країни також зазначив, що заяви про "червоні лінії" російського диктатора Володимира Путіна – це лише гра на публіку.

"А вони (червоні лінії – ред.) існують взагалі? Ні. Якщо вони існують, то, де вони? За ці роки вже скільки разів говорили, що вже точно перейшли. Я думаю, що так (це гра на публіку – ред.)", – додав керівник ГУР.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов зазначив, що на фронті зараз іде наступ РФ. Ситуація важка, але це не означає, що ЗСУ не встоять.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства вважає, що важкий період на фронті зараз триває, але "армагедону не буде ніякого". Кирило Буданов запевняє, що причин для серйозного занепокоєння немає, українці встоять і переможуть.

Головний розвідник зазначив, що літній наступ російської армії розпочався близько місяця тому.

"Російський наступ уже йде. Він почався в середині травня і зараз триває. Ситуація не найкраща, але не треба перебільшувати його наслідки", — наголосив глава ГУР.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Буданов назвав місце, де росіяни мали реальний успіх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини