Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ підготувала інформатаку проти одного з українських міністрів: подробиці ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ підготувала інформатаку проти одного з українських міністрів: подробиці ГУР

РФ підготувала інформатаку проти Умерова

28 жовтня 2023, 10:35 comments2904
Поділіться публікацією:

Російські спецслужби підготували інформаційну атаку проти міністра оборони України Рустема Умерова. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба ГУР Міноборони.

РФ підготувала інформатаку проти одного з українських міністрів: подробиці ГУР

Російська пропаганда. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці повідомляють, що російські спецслужби розіслали своїм пропагандистам нову методику наративів для підриву довіри до України серед партнерів на Заході.

Зокрема, росіяни планують "вкинути" фейки про те, що "Корумпована Україна продає зброю терористам ХАМАС", а також використовує "Зерновий коридор" для незаконної торгівлі зброєю.

Також "Рустем Умеров використовує власні зв'язки в арабському світі для незаконної торгівлі зброєю", а "Відкриття Ліваном ринку для української с/г продукції використовується для незаконної торгівлі зброєю".

"Мета нової інформаційної кампанії ворога залишається незмінною – повністю зупинити постачання озброєнь для Сил безпеки та оборони України з боку держав-партнерів", – йдеться у повідомленні української розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна продовжує перебувати у широкомасштабній війні з Росією. Після невдачі з бліцкригом Кремль зробив ставку на конфлікт "у довгу", чому, серед іншого, допомагає обхід санкцій (дозволяючи агресору клепати ракети), а також недостатню допомогу Україні з боку союзників. На полі бою наразі Сили оборони України мають деякі успіхи у Херсонській та Запорізькій областях, а також на південь від Бахмуту. Тоді як росіяни потужно атакують на Авдіївському напрямку та на Куп'янсько-Лиманському. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками з приводу того, що зараз відбувається на фронтах російсько-української війни, включаючи військовий і зовнішньополітичний, а також поділилися деякими прогнозами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Рустем Умеров розповів, скільки Росія втратила військових під час наступу на Авдіївку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/2995
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини