Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує молодь в окупації до війни проти України: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує молодь в окупації до війни проти України: що про це відомо

Ворог продовжує здійснювати заходи з мілітаризації підлітків на окупованих територіях

28 червня 2024, 21:18
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники розбудовують мережу “Юнармії”.

РФ готує молодь в окупації до війни проти України: що про це відомо

Росія посилює мілітаризацію молоді в окупації. Фото з відкритих джерел

Як зазначає Центр національного спротиву, відповідне мілітаризоване формування є російським аналогом нацистського руху гітлер’югенд, яке у майбутньому має стати основою ЗС РФ.

Повідомляється, що у червні на Савур-Могилі присягу ворожому руху склали до сотні українських підлітків. Надалі саме вони стануть основою для навчання у військових училищах при міністерстві оборони РФ.

За даними Центру спротиву, росіяни заманюють підлітків обіцянками про соціальне зростання. Однак ворог не говорить про те, що саме українці та інші поневолені етноси імперії стають основою для штурмових загонів у війнах Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російська армія не здатна здійснити великий прорив на фронті. "Росіяни знову спробували почати наступ цієї весни і влітку, але поки що досягли лише незначних успіхів. Ми побачили, що українці змогли втримати оборону", — заявив Єнс Столтенберг. За словами генсека, що у НАТО немає жодних підстав вважати, що у РФ є можливості та сили для здійснення великих проривів. При цьому він відзначив, що Росія продовжить наступати та завдавати авіаудари.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники, швидше за все, незабаром зможуть захопити місто Красногорівка у Донецькій області, повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс". "У Красногорівці погані справи. Противник має просування в приватному секторі. Зараз на цій ділянці пекельні бої. Наші підрозділи сильно виснажені", — розповів лейтенант ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 червня 2024, 21:34

Тобто дітки наших чиновників депутатів суддів прокурорів, інших бюджетників які все життя харчувались Україною, а також місцевого білякоритного бізнесу, тепер перевзуваються і будуть воювати проти тих, хто їх вигодовував 35 років. А як гарно виглядали у вишиванках, і як патриотично кричали кричалки! Ну прямо, як Таліби в Афганістані пішли проти США, яке їх озброїло. Або як Китай, який піднявся на західних інвестиціях, а тепер відбирає гегемонію у "золотого мільярда" разом з Тайванем.


Новини