Головна Новини Суспільство Війна з Росією Йдуть пекельні бої. Україна може втратити ще одне місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Йдуть пекельні бої. Україна може втратити ще одне місто

Під окупацією може опинитися Красногорівка

28 червня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники, швидше за все, незабаром зможуть захопити місто Красногорівка у Донецькій області, повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс".

Йдуть пекельні бої. Україна може втратити ще одне місто

РФ продовжує наступати на Донбасі. Фото з відкритих джерел

"У Красногорівці погані справи. Будинок за будинком противник має просування в приватному секторі. Зараз на цій ділянці пекельні бої. Наші підрозділи сильно виснажені", — розповів лейтенант ЗСУ.

За словами військовослужбовця, росіяни вже контролюють більшу частину Красногорівки.

"Не можу зрозуміти, чому немає такої уваги до оборони цього міста, як це було навколо Бахмута, Авдіївки або зараз навколо Часового Яру. Хлопці вже пів року обороняють Красногорівку. Шість місяців там тривають важкі бої в міських забудовах, але належної згадки про це немає", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна не зможе вибудовувати власну політику щодо Китаю, не зважаючи на позицію Заходу, заявив військовий та політичний експерт Олександр Мусієнко. "У співпраці з Китаєм в України немає серйозного вибору. Київ не може дозволити собі велику стратегію непрямих дій. Україна, звісно, може сформулювати власну політику щодо Китаю, однак не зможе реалізувати її. Нас обмежать в реалізації власної автономної політики з Пекіном", – розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що армія РФ продовжує зберігати значну перевагу в застосуванні артилерії, однак за останні місяці різниця у кількості пострілів суттєво скоротилася. Розрив у пострілах на фронті між Україною та Росією скоротився з 1:7 до 1:3. Як відомо, раніше перший заступник міністра оборони Іван Гаврилюк заявляв, що на початку цього року артилерійська перевага росіян була 7:1, але скоротилася до 5:1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини