Головна Новини Суспільство Війна з Росією "РФ дійде туди, куди зможе фізично дійти": в ЗСУ не вірять у переговори з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

"РФ дійде туди, куди зможе фізично дійти": в ЗСУ не вірять у переговори з Путіним

У ЗСУ переконані, що агресивні плани РФ не обмежаться Україною

31 січня 2024, 22:46
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що російська армія не планує зупинятися і дійде туди, куди зможе фізично дійти. Про це Жорін написав у Telegram, передає портал "Коментарі".

"РФ дійде туди, куди зможе фізично дійти": в ЗСУ не вірять у переговори з Путіним

Росія не планує зупинятися на Україні. Фото з відкритих джерел

Максим Жорін відзначив, що іноді російська пропаганда транслює різні меседжі на Захід та всередині країни. Зокрема, зауважив він, на західні держави вони транслюють "готовність Путіна до компромісу і перемовин" тоді, як сам Путін відкрито говорить про плани продовжувати захоплення нових територій.

"Насправді Росія взагалі не збирається зупинятись. Російські війська дійдуть рівно туди, куди фізично зможуть дійти. І ці плани Україною не обмежуються", — наголосив офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що повідомлення про необхідність додатково мобілізувати 500 тисяч громадян зашкодило процесу мобілізації та створило додаткову напругу у суспільстві. При цьому Максим Жорін відзначив, що в умовах війни потрібно усвідомити, що більшість чоловіків мають служити або бути готовими до служби, а тому всі чоловіки повинні мати відповідну підготовку, щоби при необхідності стати на захист України.

"Коментарі" також повідомляли, що зміни до закону про мобілізацію передбачають скасування відстрочки для державних службовців, зокрема для правоохоронців. Згідно з запропонованими змінами, право на відстрочку можуть втратити працівники Бюро економічної безпеки, Державного бюро розслідувань, Державної виконавчої служби, Національної поліції, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, прокуратури, Бюро економічної безпеки, Служби судової охорони та Патронатної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини