Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ атакувала Україну "Шахедами": які області опинилися під ударом
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ атакувала Україну "Шахедами": які області опинилися під ударом

Під удар потрапили південні регіони України

10 грудня 2022, 10:50 comments1116
Поділіться публікацією:

У ніч проти 10 грудня російські окупанти атакували Україну іранськими дронами-камікадзе "Shahed-136/131". 10 із 15 дронів вдалося знищити. Як повідомляє Командування Повітряних сил, уночі під удар потрапили південні області України. Дві третини дронів вдалося знищити.

РФ атакувала Україну "Шахедами": які області опинилися під ударом

Іранські дрони. Фото: з відкритих джерел

"Вночі, 10 грудня, російські окупанти атакували південь України дронами-камікадзе "Shahed-136/131" іранського виробництва. Підрозділами повітряного командування "Південь" Повітряних Сил ЗС України збито десять ворожих дронів-камікадзе над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями" йдеться у повідомленні.

Росіяни з вересня активно використовують Shahed-136 для ударів по українських містах та об'єктах критичної інфраструктури. Але останній місяць ворог суттєво скоротив використання дронів-камікадзе. У ЗСУ вже заявили, що це зовсім не означає, що в РФ закінчилися запаси цього озброєння. Швидше за все, противник просто використовує нову тактику, коли вибірково використовує іранські дрони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США дали згоду Україні на удари дронами по Росії, є лише одна умова – The Times.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що наша країна поверне всі тимчасово окуповані території: частина з них – дипломатичним шляхом, частина – військовим. На думку президента Володимира Зеленського, є підстави стверджувати, що мирний час для України може настати вже наступного року. Чи згодні із заявами Кулеби та Зеленського? Які території нам, швидше за все, доведеться відвойовувати, а про які – домовлятися? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2208
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини