Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ атакувала цивільне судно на Одещині: є загиблі і поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ атакувала цивільне судно на Одещині: є загиблі і поранені

Внаслідок ворожого удару загинуло 6 людей, ще 11 отримали поранення

сьогодні, 00:03
Поділіться публікацією:

Російські терористи вчергове атакували Одеський район балістичними ракетами, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

РФ атакувала цивільне судно на Одещині: є загиблі і поранені

Росіяни завдали удару по Одещині. Фото з відкритих джерел

"Ціллю ворога знову стала портова інфраструктура. Ворог влучив у цивільний контейнеровоз під прапором Панами", — повідомив Олег Кіпер.

Очільник ОВА повідомив, що внаслідок ворожої атаки загинуло шестеро людей, а 11 — отримали поранення. Семеро поранених перебувають у важкому стані.

"Це вже третя атака на цивільне судно за останні чотири дні. Підступний ворог намагається зірвати роботу Українського зернового коридору, вбиваючи цивільних людей та руйнуючи інфраструктуру. Правоохоронні органи документують черговий злочин росіян", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відсутність реальних вироків за корупційні дії, спрямовані на уникнення мобілізації військовозобов'язаними, є загрозою для держави. "Ситуація з відсутністю жодного реального тюремного вироку щодо корупції в медико-соціальних експертних комісіях — це вирок самій державі. Ці справи мали стати показовим прикладом, що так робити не можна. Натомість стали прикладом, що так можна і потрібно робити, бо за це нічого не буде", — заявив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо влада якнайшвидше не ухвалить кардинальні рішення, ситуація на лінії бойового зіткнення може стати катастрофічною для України, заявив колишній заступник секретаря РНБО, генерал Сергій Кривонос. "Нам потрібно зрозуміти, що тільки диво може врятувати на даному етапі Україну, якщо ми не зробимо реальних висновків із ситуації та не змінимо ставлення до того, що у нас є в країні", — наголосив генерал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/odeskaODA/6996

Новини