Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рєзніков заявив про колосальні втрати на бахмутському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Рєзніков заявив про колосальні втрати на бахмутському напрямку

Противник втрачає щодня безліч солдатів

19 травня 2023, 18:56 comments4013
Поділіться публікацією:

Втрати рашистів на Бахмутському напрямку становлять до 70 тисяч убитими та пораненими. Про це, як передають "Коментарі", заявив міністр оборони Олексій Рєзніков.

Рєзніков заявив про колосальні втрати на бахмутському напрямку

Олексій Рєзніков

"За нашими оцінками, росіяни під Бахмутом втрачають батальйон на день", — заявив міністр оборони в кулуарах Україно-американського форуму.

Рєзніков також заявив, що Збройні сили України зменшують наступальний потенціал РФ і таким чином не дають їм піти в наступ на інших ділянках лінії фронту.

"Якщо порахувати, я думаю, на сьогоднішній день до 70 тис. втрат росіяни зазнали лише бахмутського напрямку, маю на увазі вбитих і поранених разом", – заявив також міністр.

Нагадаємо, що під контролем українських захисників залишається південно-західна частина міста, яку супротивник називає мікрорайон "Доміно". ПВК "Вагнер" та надані йому сили, зокрема ВДВ, запекло штурмують позиції українських захисників. Сили оборони чинять успішний опір ворогові. Крім цього, за повідомленнями Міноборони України, які фактично підтверджує і ватажок ПВК "Вагнер" Пригожин, ЗСУ успішно наступають на флангах, оточуючи Бахмут. Тут Сили оборони істотно просунулися, примушуючи тікати підрозділи 72 бригади армії Росії.

Імовірно, ЗСУ прагне, захопивши тактичні висоти навколо Бахмута, оточити місто і потім просунутися у напрямку Попасної.

Тим часом, Росія залякує Європу "радіаційною хмарою" з України.

Елітні підрозділи Росії прибули до кордонів України: яка мета.

А Зеленський звернувся до лідерів Ліги арабських держав. Володимир Зеленський закликав лідерів арабського світу приєднатись до української формули миру. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини