Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков заінтригував заявою про підсумки сьомого "Рамштайну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков заінтригував заявою про підсумки сьомого "Рамштайну"

Міністр оборони України не розкривав усіх подробиць засідання Контактної групи з питань оборони

17 листопада 2022, 09:00 comments1240
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков дуже лаконічно та оптимістично прокоментував підсумки сьомого засідання Контактної групи з питань оборони. Глава оборонного відомства заявив, що вільний мир з Україною і так буде, доки українці не переможуть. Як передає видання "Коментарі", про це Резніков написав у себе у Twitter.

Резніков заінтригував заявою про підсумки сьомого "Рамштайну"

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Вільний мир із нами, поки ми не переможемо. Українська сила зараз: збільшений економічний потенціал, найкраща підготовка армії України, сучасна логістика", – йдеться у повідомленні Резнікова.

За його словами, дають привід для оптимізму одразу кілька речей – це продовження підтримки та низка ініціатив від наших західних партнерів.

Крім того, Олексій Резніков натякнув, що вже чекаючи "чудових результатів до наступної зустрічі у Німеччині".

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії , отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив Міністр оборони США Ллойд Остін.

Також видання "Коментарі" повідомляло — падіння ракети в Польщі, що відбулося 15 листопада, продовжує залишатися топ-темою. Спочатку передбачалося, що це – одна з російських ракет, випущених Україною під час масованої атаки. Однак президент США Джо Байден заявив партнерам G7 і НАТО, що це могла бути ракета від української системи ППО. Між країнами НАТО вже пройшли термінові консультації щодо інциденту. Про що говорить реакція сторін зараз? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

4444

17 листопада 2022, 11:01

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ------ https://uclck.me/termoua


Новини